L’Associació Quilòmetre Zero es una associació sense ànim de lucre que neix al 2013 amb la missió d’abordar les desigualtats d’oportunitats entre infants, families i joves en el context de la pos-crisi de 2008.

L’associació es una entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que es conforma de persones voluntàries, que dedicades a l’àmbit social, s’organitzen en aquesta entitat per donar resposta a nous reptes mitjançant metodologies innovadores.

La nostra missió, és facilitar la cohesió social de persones i / o col·lectius que es troben en situció of desavantatge social, a través l’acció voluntària i solidaria de persones i organitzacions.

La nostra visió és ajudar mitjançant els nostres projectes, afavorir el creixement personal i prevenir a edat temprana (la infància i adolescència) posibles factors d’exclusió social.

Els nostres valors: El voluntariat i la solidaritat, igualtat d’oportunitats, prevenció i cohesió socials, compromis, participació, innovació i treball en xarxa.

L’associació entén l’acció voluntària i la mentoria social com eines molt importants de sensibilització i support social en el desenvolupament de projectes socials comunitaris.

[/ col]

[/columna]

[/fila]

[/ sección]
[sección]

[fila]

El nostre equip

[/columna]

[/fila]

[/ sección]
[sección]

[fila]

[Featured_box img = «1747» img_width = «185» pos = «left»]

Llorenç Viña Mascarell

Presidente y miembro de la comisión de comunicación, difusión y soporte de proyectos. É s treballador social, especialitzat in innovació in la intervenció social i educativa.

[/ Featured_box]

[/ col]

[Featured_box img = «1210» img_width = «185» pos = «left»]

Montse Garcia Biosca

Secretària , forma parte de la comisió de treball de captació de fons, comptabilitat, finances i administració. És treballadora social, especializada en políticas de digital y tierra familiar. Cofundadora de l’entitat l’any 2013.

[/ Featured_box]

[/columna]

[/ fila]
[fila]


[/row]


Equip tècnic


Col·laboracions

QuilometreZero1

Sandra Sánchez Estévez

Técnica del proyecto Grow Up 2017-2018. Treballadora social, especializada en infancia en situación de riesgo y violència.

Marta Carrión

Técnica del proyecto Grow Up 2017-2018. Va realitzar pràctiques extracurriculars de Comunicació Audiovisual de la Universitat Rovira i Virgili a la nostra entitat. Col·laboradora en tasques de support to la comunicació i xarxes socials durant el curs 2016-2017.

[/ fila]

[fila v_align = «middle»]

Equip tècnic mentoria:

  • Coordinació Projecte Rossinyol
  • Coordinació Projecte Grow Up

[/ col]

  • Coordinació projecte Ambtu
  • Disseny i supervisió de projectes de mentoria

[/columna]

[/fila]

[/sección]

Amb el suport de: