L’Associació

L’Associació «Quilòmetre Zero», és una entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que gestiona diferents serveis i programes adreçats a pal·liar en la mesura de les nostres possibilitats, el sofriment econòmic i social a les famílies que pateixen les conseqüències de la greu crisi econòmica que vivim, i que comporta entre altres efectes devastadors, l’empobriment «sobtat» i l’escassa protecció social destinada a cobrir les necessitats bàsiques de la família.

Des d’abril de 2013, estem treballant en el col·legi públic del Barri de Bonavista de Tarragona, amb el projecte «ESMORZAR I AL COLE», que facilita esmorzar a nens i nenes que ho necessiten, i dinars i berenars que distribueix el professorat entre l’alumnat que té més necessitat. Així mateix, l’Associació té la voluntat de posar en marxa durant el primer quadrimestre del curs 2014-2015 a Tarragona, i en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili, el projecte de mentoría social per a la inclusió: «Projecte Rossinyol».

 

2 comentarios de “L’Associació

  1. Cris dice:

    Gràcies per la vostra tasca, com a jove que vaig estudiar a l’escola Bonavista i ara com a dinamitzador juvenil m’omple de felicitat veure que es realitzen aquests projectes a Tarragona i que es treballa per la base que es per mi de les persones, els infants. Espero continuar llegint les vostres experiències i que en sortiu com espero molt enriquides i enriquits d’aquest projecte. Us torno a donar les gràcies i de veritat. Molt bona feina.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

WhatsApp chat