Projecte Grow Up

go http://tahupac.org/holocaust-paper/ holocaust paper Grow up és un projecte de mentoria social i d’acompanyament amb what can i write my research paper about jovents procedents de diferents realitats socials i culturals utilitzant watch diferents temes d’interès,  pel seu creixement personal i com elements de cohesió.

here La intervenció té una doble vessant d’intervenció:

– Per una banda, inserir en els processos educatius dels adolescents a través de la potenciació dels seus propis interessos i aficions. Esdevenint d’aquesta manera un procés d’acompanyament i suport durant el canvi d’etapa educativa.

– Per altra, crear un espai de cohesió social, en el qual adolescents d’entorns en risc d’exclusió social creen xarxes socials i relacions significatives amb joves provinents d’altres realitats.

El projecte es desenvolupa amb la col·laboració dels Centres de joves de la ciutat, els quals esdevenen una funció destacable en les trajectòries de vida dels infants i adolescents, desenvolupant una tasca educativa i preventiva durant el temps lliure dels nens, nenes i adolescents del territori.

go here Perfil de la persona voluntària:  Jovent amb aficions i/o activitats esportives, artístiques, culturals, etc, amb interès en compartir el seu temps amb els jovents del projecte.

 

>PROJECTE GROW UP (MÉS DETALLS)

click >5 RAONS PER PARTICIPAR (AQUÍ)