Engeguem motors!

Després de la gran experiència del passat curs 2014-2015 on vam començar a treballar amb el Projecte Rossinyol a Tarragona, engeguem motors per ampliar el Projecte el curs vinent.
Ampliem les places de parelles de mentoria, per a que més nens i nenes i voluntaris/es puguin gaudir de la mentoria.
Us animem a que consulteu al nostre facebook, les fotografies i videos de la experiència dels que han sigut les 12 parelles de mentors/es i mentorats/es durant el curs passat.
@Som Rossinyol Som Mentoria

Si sou estudiants universitaris de la Universitat Rovira i Virgili, sigui quina sigui la facultat i els estudis que realitzeu, i teniu ganes de fer un voluntariat únic i diferent, no dubteu en contactar amb nosaltres a : aqzeroprojects@gmail.com
Us oferirem informació sobre el Projecte, per tal de que pogueu insribir-vos per fer de mentors/es aquest curs 2015-2016.

La mentoria es una eina d’intervenció social amb alt reconeixement nacional i internacional, el nostre impuls per a impulsar-ho a Tarragona ha sigut la incidència que ha tingut a altres llocs. Ha ampliat i millorat de les oportunitats dels participants en el projecte arreu del món, i s’ha considerat que afavoreix la construcció d’una amistad, on es reforça positivament la visió de futur de la persona mentorada.

saida

Ens trobareu al correu aqzeroproject@gmail.com / rossinyoltgn1415@gmail.com i al telèfon 608 68 55 81.

US ESPEREM!

This entry was posted in Inici and tagged .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp chat